Comunicarea și colectarea de fonduri în activitățile de voluntariat

Data publicării: iulie 2, 2018

Comunicarea și colectarea de fonduri în activitățile de voluntariat

Asociaţia Obştească „Tinerii pentru dreptul la viaţă” (TDV)Secretariatul Coaliţiei Voluntariat, invită OSC-urile și instituțiile publice care au programe de voluntariat (sau sunt în proces de dezvoltare a acestora) la instruirea „Comunicarea și colectarea de fonduri în activitățile de voluntariat”.

În cadrul instruirii, participanții vor afla despre modalitățile de colectare de fonduri relevante pentru Moldova, de ce au nevoie pentru a dezvolta un program de voluntariat sustenabil, cum voluntarii pot fi implicați în activități de colectare de fonduri, cum să comunice corect ideile pe care le promovează etc.

La instruire sunt invitați să aplice, în special, Coordonatorii de voluntari, persoanele responsabile de comunicare, persoanele responsabile de colectarea de fonduri.

Persoanele interesate sunt rugate să completeze FORMULARUL până la data de 9 iulie 2018, ora 09:00.

Evenimentul va avea loc marți, 17 iulie 2018, 09:30 – 17:00,  în incinta Gasei Guvernului, intrarea de pe Str. M. B. Bodoni, sala de evenimente de la primul etaj. Proiectul agendei poate fi accesat aici.  

Participanților din teritoriu li se vor rambursa cheltuielile de transport numai după prezentarea biletului de călătorie și copiei buletinului de identitate.

Evenimentul este organizat de Asociația Obștească “Tinerii pentru dreptul la viață” (TDV) și Platforma pentru Cetățenie Activă și Parteneriat pentru Drepturile Omului (CAP). Trainerii Aliona Țurcan și Tudor Lazăr sunt de la CICO.

Organizatorii mulțumesc pentru suport în organizarea acestei activități MECC, Cancelariei de Stat și Direcției informațional-analitică a Parlamentului. Activitatea este organizată în cadrul programului anual de granturi pentru organizațiile de tineret al MECC.

Pentru detalii contactați: tdv.secretariat@gmail.com